Velg språk:
  • nb
  • en
  • pl

Sopot.no – slik startet det..

PS! Ingen av aktivitetene, restaurantene eller cafeene på denne siden er sponset eller på annen påvirket. Alt er lagt ut på bakgrunn av egne erfaringer som fastboende i området.

Høsten 2014 flyttet en helnorsk familie til Gdansk\Sopot. Mor, Pia (30), hadde nemlig fått det for seg at hun ville bli lege. Og valget falt om International University of Gdansk. Med på lasset er Theodor (4), Thilde (2) og far Christian (33). Vi flytter inn i en leilighet i Sopot. Og får god hjelp av utleiefullmektige Jaroslaw Chruscicki til å etablere oss og ikke minst hjelper han til med de utfordringer som hører til når man flytter til et nytt land.

Sommermånedene ønsket vi å tilbringe hjemme i Norge og vi benyttet anledningen til å legge leiligheten ut på Finn.no for utleie. Dette var en enorm respons og sommermånedene var fylt opp i løpet av få uker. Dette var selvsagt også interessant for Jaroslaw og vi la også ut flere av leilighetene som han disponerte med samme resultat som vår egen.

Sommeren 2018 blir det fjerde året jeg blir “booking ansvarlig” og for å forenkle oppgaven har vi nå fått laget denne facebooksiden og nettstedet www.sopot.no. Vi har fokus på familievennlige leiligheter og generelt restauranter og aktiviteter som passer for familien. Derfor har vi samlet dette her på www.sopot.no. Og vi vil hyppig linke nye perler som vi kommer over.

Og om du lurte? Mor holder stadig på med legestudiene og det går bra. Så vi blir her noen år til!

Det var kort om oss!